Kampionia e mundjes Aleksa Blis nxehet keq me një tifoz

Ka vitet që merret me zanatin e saj, ndonëse shpesh është më shumë spektakël sesa sport, dhe quhet “mundje” apo anglisht “wrestling”. Aleksa Blis, me emrin e vërtetë Aleksis Kaufman, u nxeh keq me një tifoz i cili e talli në rrjetet sociale për disa foto ku ajo ishte jo edhe aq në formën e duhur fizike lidhur me kilogramët, shkurt me “b…” apo vithet. Aleksa u nxeh keq dhe reagoi në rrjetet sociale. “Unë jam marrë me sport për shumë vjet dhe kam hedhur foto të ndryshme, – shkruajti ajo, – juve ju paskan bërë përshtypje vetëm disa foto të vonshme ku unë nuk jam marrë shumë me veten sepse kam qenë sëmurë? Ndjej mëshirë për ju”.

Sfidanti.al