Goli i 6-të ndaj Parisit zbuloi edhe bukuroshen Coral të Serxhi Robertos

E dini si quhet sekreti i futbollistit të Barcelonës, Serxhi Roberto? Prisni edhe pak , duroni sepse e dashura e tij Coral Simanovi premton se nuk do të mbahet mënd vetëm për golin e 6-të të Barcelonës , golin që përmbysi botën, por do të ketë magji të tjera. Sidfoqoftë,  goli që mrekulloi të fejuarën dhe shumë fansa të tij  nuk do të harrohet kurrë, madje do të ngjallë shpresa për të përmbysur humbjet e mëdha në pamje..