A besoni se Laura do të fokusohet vetëm tek… puna

Laura Cremaschi, një nga tifozet më të zjarrta të Romës dhe protagoniste në programin e Mediaset “Avanti un altro” (Te vijë tjetri) të drejtuar nga Bonolis, është ndarë nga i dashuri. Mësohet se ata janë ndarë me dakordësinë e të dyve pas një lidhjeje që zgjati 5 vjet. Bukuroshja thotë se tani do të fokusohet te puna. “Në këtë moment gjithçka po lulëzon”- është shprehur Cremaschi