Spaleti: Është shumë shpejt për titullin, tre pikët të rëndësishme!

Nuk ka çfarë të thotë kur fitoren ia japin pak edhe si dhuratë, për penalltinë e vogël (rigorino, thonë italianët) që Napoli i mori mori ndaj Empolit. Gjithsesi, Luçiano Spaleti e gjithë përvojën për ta ditur se futboll funksionon edhe kështu dhe nuk duhet bërë “naze”. “Ndoshta është sipërfaqësore ta themi, por është e vërteta që kemi luajtur vetëm 2 ditë më parë, – tha Spaleti, – nuk e përgatitëm dot ndeshjen siç duhet. Në këtë nivel nëse nuk je në maksimum mund të ndodhë çdo gjë. Ekipet me emër të madh kanë mundësi për të rikuperuar. Nuk mund të flasim për titullin, pasi është ende një rrugë tepër e gjatë për t’u bërë”.

Sfidanti.al