Koste apo De Zerbi, Interi kërkon një zgjidhje “post Inzagi”!

Fati i trajnerit duket se është i shkruar, madje jo në akull. Simone Inzagi vështirë të vazhdojë të jetë trajner i Interit dhe drejtuesit e klubit po mendojnë për një zgjidhje madje sa më shpejt. Emri i De Zerbit, trajnerit të Brajtonit në Premier Ligë, jepet si kryesori që po diskutohet në qarqet e larta zikaltër, ndonëse ish-presidenti Morati deklaron se “Konte do të ishte tepër i vlefshëm”. Nga ana tjetër, tifozët ultras kanë paralajmëruar se nëse skuadra nuk ndryshon, ata do ta trajtojnë siç e meriton.

Sfidanti.al