De Biazi dëgjoje Venturën e Italisë, ndeshja varet nga unë..

Italia do t’i kërkojë pikët e plota ndaj Shqipërisë dhe kjo nuk vihet në dyshim nga trajneri Ventura.

Trajneri i Italisë, Giampiero Ventura, beson se Azzurri mund të rikthen sërish te shkëlqimi i dikurshëm, derisa për ndeshjen me Shqipërisë kërkon vetëm pikët e plota, pasi një loje që vlen më shumë se aq.

“Ne mund të fitojmë ndaj Shqipërisë. Për të krijuar diçka të mirë, varet gjithçka te unë”, tha trajneri i Italisë.