Futbolli në zi, ndërron jetë Agim Bulku

Pas një sëmundje të gjatë në pankreas u shua në moshën 72-vjeçare në Bolonja të Italisë ish-futbollsiti njohur durrsak, Agim Bulku. Ai rreshtohet përkrah talenteve si Zëri, Gurma, Hoxha, Gjoni, Ajazi, Ballço, Çurri, Sulos, Hushit etj. duke dhënë ndihmesë të çmuar në përmirësimin e cilësisë së futbollit. I përkiste brezit të viteve 70-të dhe nën drejtimin e Zyber Konçit, mbetet faqja më pikante e krenarisë drejt një futbolli modern dhe përfaqësues vlerash. Këtu emri i Agim Bulkut, është me gërma të arta.

sfidanti.al