Pirlo s’para flet shumë: Antonio Konte është nr.1!

Andrea Pirlo që ndodhet në mbyllje të karrierës së tij sportive, ndërkohë që ai njoftoi se, në fund të këtij sezoni, do t’i varë në gozhdë këpucët e futbollit, ka pasur mundësinë që dhomën e zhveshjes ta ndajë me shumë emra të mëdhenj, por edhe të bashkëpunojë me strategë mjaft të njohur, si Xhovani Trapatoni, Marçelo Lipi, Cezare Prandeli…, por vetëm njëri është i veçantë për të dhe ai është Antonio Konte. Pirlo dhe Konte kanë qenë bashkë te Juventusi dhe të përfaqësuesja italiane, një periudhë, gjatë së cilës Antonio i ka lënë një përshtypje të pashlyeshme Mozartit të futbollit.

“Vëmendja që ai u kushton detajeve është e habitshme. Një nga video-seancat e tij 20 minutshe vlen sa tri ditë seancash stërvitore. Ai ëshë ndër më të mirët”, i tha Andrea Pirlo gazetës italiane “Gazeta Delo Sport”.

Sfidanti.al