Fund spekulimeve: Toti e gjeti fundin në…fundin e detit

Tanime, nuk ka me dilema. Francesko Toti vendosi, pasi kerkoi kohe dhe tani mori vendimin se do te qendroje me Romen. Mbas kthimit nga pushimet, Toti u takua me Moncin, me qellim per te percaktuar rolin e tij te ardhshem ne klub. Bashke me te do te punoje edhe ish’portieri i Romes Morgan De Santis, si menaxher i ekipit.

Futbollistet e Romes, ne fund te qershorit, do te fillojne fazen pergatitore dhe pritet qe, atekohe, ne klub te vije edhe Toti. Sido qe te jete, nje gje eshte e sigurt se kapiteni i Romes nuk do te luaje me futboll ne fushe.

Sfidanti.al