Mesazh nga spitali për miqtë, De Rossi: Pata frikë, nuk është Covid për t’u kuruar në shtëpi

‘Erdha sepse kisha shumë simptoma që nuk largoheshin, kam polmonit, jo në gjendje të rëndë, por e kam. Më thanë se po të mos vija… Nuk është një gjendje në limit, por nuk është as covid për t’u kuruar më shtëpi-ky është mesazhi i dhënë nga Daniele De Rossi i shtruar në spitalin Spallanzani të Romës për t’u kuruar nga virusi me bashkëpunëtorin e Mancinit te kombëtarja italiane që shpjegoi gjendjen e tij.

De Rossi thekson gjithashtu se në ditët e kaluara u cua nga karrigia, por jo shumë shpejt, normalisht dhe se filloi të lëkundëj dhe se I hyri frika deri sa kërkoi kryerjen e kontrolleve

Sfidanti.al