Lotar Mateuzi mohon se ai do të bëhet trajner i Kosovës

Ish-futbollisti legjendar dhe tani trajner, Lotar Mateuz, i hodhi poshtë, duke i konsideruar spekulime, lajmet se ai do të bëhet trajner i përfaqësueses së Kosovës. Në median e Prishtinës, ditët e fundit, janë publikuar lajme se ky ish-futbollist i famshëm gjerman do të merrte pësipër drejtimin e kombëtares së Kosovës, por përgënjështrimi nuk vonoi, pasi Lotar Materuzi që, më parë, ka qenë trajner i Hungarisë, i Bullgarisë dhe i Partzainit të Beogradit, më 2003, vuri në dukje, dje: “Ky informacion është krejtësisht i pasaktë dhe nuk e di se nga ka ardhur”, deklaroi Mateuzi.

Sfidanti.al