Super-Baloteli në Francë, super- i harruar në Italinë e Venturës

Mario Baloteli mund të jetë magjistar për trajnerin Favre të Nicës, një hero që ka nxitur përrallën e Mançesterit që po tregohete dhe në Francë,  veç një futbollistë që mbetet jashtë liste kur flitet për Italinë e Venturës.

Balo nuk është përfshirë në listën e ndeshjes me Lihtenshtejnin më 12 nëntor dhe me Gjermaninë në një ndeshje miqësore. Këtë e bëjnë të ditur gazetat më në zë të Italisë, “Dello Sport” dhe “ Corriere Dello Sport”.  Edhe pse ka shpërthyer në fushë dhe sjellja e tij ka përmirësim të ndjeshëm, Ventura  ka mbajtur të mbyllor portën axurre për të.