Në Itali nis “gjyqi” për klubet që dëmtuan kombëtaren

Ashtu si Gjermania, edhe vendi në Apenine krenohet shumë për ekipin përfaqësues. Ndryshe nga Anglia apo ndonjë shtet tjetër, në Itali ngjyra e kaltër i përket çdo shtëpie, çdo familjeje, dhe “La Nazionale” është e të gjithëve. Për këtë arsye zhgënjimi për eliminimin nga Botërori është tepër i madh, thuajse një “zi kombëtare”. Menjëherë pas

Vazhdoni leximin →

Në Itali, stadiumet me 100% nga nisja e muajit tjetër, shpresohet të mos jetë “gënjeshtër e 1 prillit”

Ndryshimi është parashikuar për fare pak ditë, rreth 2 javë. Mediat italiane tregojnë se autoritetet shëndetësore dhe ato shtetërore do të ndryshojnë rregullat për koronavirusin, duke hequr kufizimet për stadiumet, pallatet e sportit dhe sallat e artit, si kinema, teatër etj. Kapaciteti do të lejohet në 100 për qind që nga 1 prilli, ndonëse njerëzit

Vazhdoni leximin →