MSN-ja e Barcelonës fiton duelin me para me 16 ekipe të Ligës së Spanjës

Sado gjenial të jetë  futbolli,  të gjithë tromaksen me shumat vrasëse që rrokullisen pas topit të lojës. Pale kur flitet për treshen e Barcelonës, Mesi, Nejmar dhe Suarez,  një bashkim që shkakton shumë frikë për të gjithë klubet e botës, sidomos kur futbolli i tyre flet me gjuhën e parasë. Pikerisht kur frika shndërrohet në ..horror. E dini se  çfarë është në gjendje të bëjë MSN-ja e famshme? Të tre bashkë, po të bashkojnë milionat që fitojnë nga futbolli, përdhosin buxhetin e 16 ekipeve të Ligës së Spanjës.  E vërtetë? Sapo Suarez të firmosë kontratën e re me 25 milionë euro, kjo do të jetë si drita e diellit.

MSN-ja, pra Mesi, Suarez dhe Nejmar kur bëhen “çuna të mirë” dhe bashkojnë portofolët, shuma është e bujshme, 125 milionë euro. Dhe Liga Spanjolle që krenohet me stilin fitues dhe kampionët që mbajnë ndezur spektaklin, mund të ndihet e tradhëtuar me këtë pabarazi ekonomike ndërmjet klubeve. Në Spanjë kanë një shprehje: “ Barcelona dhe Reali shkëlqejnë duke ia nxirrë jetën të tjerëve..”