Driblim i natyrës dhe Bernabeu më i bardhë se kurrë!

Pavarësisht se kemi hyrë në stinën e verës dhe Madridi njihet si qytet i nxehtë, atje po bie borë.

Stadiumi i Real Madridit, Santiago Bernabeu është zbardhur i tëri, nga bora që ka filluar të bjerë papritmas dhe gjigandi duket sikur është thinjur brenda një çasti.

“Santiago Bernabeu më i bardhë se kurrë”, shkruan faqja zyrtare e Realit.