Kina e marrosur pas yjeve të topit! A mund ta harronte më të madhin?

Kina dëshiron të ngrejë një ndërtesë madhështore të futbollit që të habisë dhe mrekullojë gjithë botën. Përse ta bëjnë vetëm Brazili, Argjentina apo Gjermania? Drejtuesit e klubeve po mendojnë prej kohësh për yjet që do të thërrasin, dhe disa prej tyre i kanë marrë, si p.sh. Karlos Tevezin, veçse duan edhe më shumë.

Mes legjendave të gjalla pritet që në Vendin ku lind dielli të shkojë më e madhja prej tyre. Bëhet fjalë pikërisht për Diego Armando Maradonën, “Çe Gevarën e futbollit”, i cili besohet se do të largohet përsëri nga Argjentina. Sipas mediave, “El Pibe de Oro” do të shkojë në Kinë në rolin e këshilltarit dhe avokati i tij, Matias Morla, shprehet me besim se marrëveshja do të arrihet. Disa javë më parë, Diego ishte në Napoli ku u shpreh se mund të merrte përsipër një rol drejtuesi në klubin e Serisë A. Të shohim se çfarë zgjedhje do të bëjë ai, por besohet se roli i këshilltarit në Kinë, me fjalime e seminare, nuk do ta pengojë.

Sfidanti.almaradona kina1