Debati i më të madhit: Pele, Maradona, Mesi!

Vështirë që njerëzit do të bien në një mendje, ndonëse ky është një krahasim që nuk qendron. E pamundur të maten me njëri-tjetrin futbollistë që nuk kanë mundur të luajnë kundër njëri-tjetrit siç janë Peleja, Maradona dhe Mesi. Këta të tre cilësohen si më të mëdhenjtë e historisë së këtij sporti dhe debati nis sërish,

Vazhdoni leximin →

Valdano bën krahasimin mes Maradonës dhe Mesit!

Ish-ylli i sulmit të Argjentinës, që doli kampion i botës në 1986, komentoi suksesin e kombëtares së vendit të tij në Katar duke përsëritur triumfin e brezit të tij në Meksikë. Debati kryesor është “Maradona apo Mesi”, por Horge Valdano nuk dëshiron që të japë një gjykim përfundimtar, ndoshta edhe sepse nuk mundet. “Mesi dhe

Vazhdoni leximin →