Inter, takimi mes Contes dhe Zhang programohet këtë të enjte

Nëse nuk do të ketë ndonjë surprizë të orës së fundit, takimi mes Steven Zhang dhe Antonio Contes do të zhvillohet këtë të enjte. Bashkë me presidentin dhe trajnerin e Interit, në këtë takim do të jenë edhe menaxherët e klubit, Beppe Marotta, Piero Ausilio apo Alessandro Antonello.

Duket se mbyllja e akordit mes Interit dhe Oaktree Group duket se ka bërë që të përshpejtohen hapat në këtë drejtim. Në fakt sipas Bloomberg, fondi  amerikan  ka arritur akordin me Zhang për blerjen e një kuote në minorancë aksionesh të klubit për vlerën e 275 milionë Eurove. Më saktësisht do të blihet një paketë prej 30% e aksioneve të LionRock Capital Ltd

Antonio Conte dhe menaxherët e Interit në këtë takim do të kërkojnë garanci pronarëve të klubit për vazhdimësinë e një projekti fitues të një klubi që duke  parë se do të jetë i paevitueshëm reduktimi i kostove, do të vazhdojë të besojë te lojtarët më të mirë që ka aktualisht në dispozicion. Antonio Conte dhe Marotta janë gati të vazhdojnë misionin e tyre; Steven Zhang po përgatitet t’u japë përgjigjet që ata presin kjo edhe sepse Oaktree do të sjellë likuiditete në arkat e klubit.

Sfidanti.al