Gudmundsson rrezikon burgun

Probleme për Albert Gudmundsson. Sulmuesi i Genoas është dërguar në gjyq për një rast të dyshuar të dhunës seksuale, i mbyllur fillimisht dy muaj më parë, por tani i rihapur pas apelit të paraqitur nga gruaja që e akuzon atë. Faktet datojnë që në verën e kaluar, në gusht 2023, kur futbollisti u denoncua nga një vajzë që e takoi në një klub në Reykjavik. Gudmundsson do të paraqitet në gjykatë në Reykjavik vjeshtën e ardhshme. Gudmundsson, i cili gjithmonë ka deklaruar pafajësinë e tij, është në rrezik të madh: Neni 194 i Kodit Penal të Përgjithshëm Islandez në lidhje me krimet seksuale thotë se “kushdo që kryen marrëdhënie ose marrëdhënie të tjera seksuale me një person pa pëlqimin e tij është fajtor për përdhunim dhe dënohet me burgim nga minimumi 1 vit deri në maksimum 16 vjet”.

sfidanti.al