Toni Kros u dërgon një kartolinë me helm brazilianëve

Toni Kroos ka uruar Vitin e Ri 2017 duke u tallur me humbjen e Brazilit 1:7 ndaj Gjermanisë në Kupën e Botës.

Mesfushori gjerman, Toni Kroos edhe pas dy vitesh nuk ka harruar që të tallet me humbjen 1:7 të Brazilit në Kupën e Botës.

Ai në urimin e tij për Vitin e Ri 2017, numrit 17 i është referuar me flamur të Brazilit dhe Gjermanisë, duke kujtuar atë fitore historike prej 1:7