Serbia nuk e njeh Kosovë, por kapiteni i saj e konfirmon!

Ish-pjesëtari i përfaqësueses serbe të të rinjve, ndërkohë edhe kapiten i saj, Arton Zekaj, i “dribloi” “shqiponjat” serbe, duke zgjedhur që të luajë për përfaqësuesen e Kosovës, të cilën Serbia nuk e njeh si shtet. Zekaj, në fakt, ka lindur në Suboticë (Vojvodinë) dhe ka luajtur me të gjithë ekipet përfaqësuese serbe të moshave, ndërsa

Vazhdoni leximin →