Majkëll Xhordani si Bob Dilani dhe grupi irlandez U2!

E thotë agjenti i tij, Dejvid Folk, kur pyetet për klientin e famshëm me të cilin ka të bëjë. Majkëll Xhordani ka marrë pjesë në reklama me disa kompani të nivelit të lartë, por ka refuzuar shumë të tjera. Arsyeja kryesore, sipas Folkut, është se ish-kampioni i NBA-së ka qenë dhe mbetet shumë përzgjedhës, pra

Vazhdoni leximin →

I biri i Henrik Larsonit nënshkruan me Spartakun e Moskës

Sulmuesi i ri 22-vjeçar suedez, Xhordan Larson, u largua nga Norçepingu i ligës suedeze të futbollit dhe nënshkroi kontratë me një nga klubet më të njohur të Rusisë, Spartaku i Moskës. Kjo do të jetë përvoja e dytë ndërkombëtare e të birit të futbollistit legjendar suedez, Henrik Larson, dhe në ceremoninë e prezantimit ai pozoi

Vazhdoni leximin →