Iker Kasijas: Më lejoni t’ju jap një lajm të mirë!

Mbas dramës jetësore që i ndodhi portierit të njohur spanjoll, Iker Kasijas, para dy javësh, ai po e merr veten me shpejtësi dhe, sikurse thotë edhe vet, shumë shpejt do të dalë në stërvitje. Ai pësoi një infarkt në zemër gjatë stërvitjes te Porto, me të cilën luan, iu nënshtrua një ndërhyrjeje kirurgjikale dhe pesë

Vazhdoni leximin →