Gjici- Takaj, fundi i “romancës” së Europianit,shkaku “ustallaret”

Safet Gjici dhe Ardian Takaj nuk ndajnë më të njëjtat mendime për garën, kampionatizmin apo qoftë edhe për FSHF-në dhe gjyqtarët. U desh një penallti e shpikur në favor të Kukësit në ndeshjen kundër Skënderbeut, që presidenti i korçarëve ta shpall Jeminin, jo vetëm “non grata”, por edhe të korruptuar dhe “usta”. Në fakt, Takaj

Vazhdoni leximin →

Përse  Takaj thotë se ndeshjen e vulosi arbitri i korruptuar? Përse të tjera..

-Përse presidenti Takaj, fill pas humbjes me Kukësin, ka prishur letargjinë klasike duke akuzuar se ndeshjen e vulosi arbitri i korruptuar Jemini? -Sepse meritojnë epitete “usta” dhe të “korruptuar”  vetëm kur ke humbur se kur kanë shërbyer janë të “ndershëm”… -Përse ish-shefi i arbitrave, Arsen Hoxha, përtej oqeanit, nga Amerika, bërtet se maviolat dhe arbitrat

Vazhdoni leximin →

I dashur president, mos i quani kancer ndeshjet e trukuara!

Më parë se të parashutonte Agostineli në stolin korçar, kur gjurmoje ndeshjet e Skënderbeut në kampionat, kishim dëgjuar rëndom një frazë krenarie: “ Kur luajmë në kampionat, mëndjen e kemi në Europë”. Shijet ndryshokan shpejt, sidomos kur ndodhesh në qelinë europiane si i dënuar dhe dëgjon frazën debutuese në gjuhën italiane: “ Luajmë në fushë

Vazhdoni leximin →