Juventus, dëgjo thirrjen e Ronaldos dhe mos e ul kokën!

Ka edhe ditë të vështira, por kampionë të vërtetë janë ata që dinë t’i kapërcejnë sa më shpejt. Kristiano Ronaldo disa herë është bërë edhe filozofik, por edhe motivues këtë sezon, dhe nuk mungoi të përsëritej pas disfatës në Serinë A me Lacion. “Të mbahemi të fortë dhe të luftojmë së bashku deri në fund”,

Vazhdoni leximin →