Pas Robben, edhe Sneijder do të rikthehet në futboll?

Wesley Sneijder mund të imitojë Arjen Robben dhe t’i kthehet futbollit të luajtur. Utrechti i ka bërë një ofertë futbollistit holandez që deklaroi tërheqjen nga futbolli i luajtur përpara 1 viti me Sneijder që i është përgjigjur se po e mendon këtë opsion. ‘Kemi folur për kthimin e mundshëm të Sneijder, tani gjithcka varet prej

Vazhdoni leximin →