Milani shkon drejt titullit si në 2011, me shpenzime të vogla!

Në këto nivele zakonisht duhen miliona madje shumë, por ndodh që t’ia dalësh edhe me “thërrime”. Milani po e provon për herë të dytë, ndërsa gjatë verës nuk bëri shpenzime të mëdha, me përjashtim të Tonalit. Edhe afrimi i Ibrahimoviçit, Kjerit dhe Zelemekersit në janarin e kaluar nuk pati shumë “harxhe” përveçse për rrogën e

Vazhdoni leximin →