Butragenjo: Për Realin çdo kundërshtar është i vështirë!

Drejtori i Realit të Madridit, Emilio Butragenjo, tregohet shumë i kujdesshëm mbas hedhjes së shortit për 1/8-tën e finaleve të Lidhjes së Kampioneve (LK). Sikurse dihet, shorti e ka vënë Realin përballë Ajaksit të Amsterdamit dhe Butragenjo është i ndërgjegjshëm për vështirësitë që e presin klubin madridas. “Asnjëherë nuk i dihet. Për neve, të gjithë

Vazhdoni leximin →