Turi i Francës 2018, edicioni i 105 vjen me risi

Risi dhe ndryshime ka në edicionin e 105 të ngjarjes më të rëndësishme ciklistike, Turi i Francës në 2018. Në Paris është prezantuar itinerari i ri i këtij evenimenti që do të zhvillohet nga 7-29 korrik të vitit të ardhshëm. Një prej ndryshimeve që ka prekur këtë ngjarje të madhe sportiveka të bëjë me skuadrat

Vazhdoni leximin →