Akuza e ish bashkëshortes së Cipolinit: Më drejtoi pistoletën në kokë

Goditje, fyerje, skena; Sabrina Landuci dha dëshminë e saj në seancën e dytë gjyqesore në Lucca kundër ish bashkëshortit të saj Mario Cipolini që është I pandehur për përndjekje, lëndime dhe dhunë në familje. E përditshmja italiane ‘Corriere Della Sera’ publikoi një artikull që tregonte dëshminë e dhënë nga Sabrina Landuci. ‘Ishim në shtëpinë tonë

Vazhdoni leximin →