“Derbi”, çfarë do të thotë në shqip?

Futbolli është i aftë të të sjellë gjithçka, që nga periudhat gri, pa histori, pra të mërzitshme që nuk ke se çfarë t’i kujtosh dhe deri tek histeritë kolektive, nga ato që ke dëshirë t’i përjetosh sa më shpesh. Ja, përshembull ne po na vjen derbi. Dhe në këto raste, mënyra për ta kuptuar ekzaktësisht

Vazhdoni leximin →