Euroleague, mirupafshim në tetor! Anulohet sezoni 2019/20

Basketbolli Evropian gjunjëzohet përballë coronavirusit; sezoni 2019/20 I Euroleague dhe EuroCup, I ndërprerë që në 12 mars për shkak të pandemisë u deklarua zyrtarisht i mbyllur ‘Evoluimi i ndryshëm i pandemisë në vende të ndryshme evropia nuk garanton barazi në kushtet e zhvillimit të stërvitjeve në përgatitje të ndeshjeve zyrtare-lexohet në një komunikatë të ECA.

Vazhdoni leximin →

Basketboll, klubet e Euroleague shtyjnë pagat e lojtarëve

Pagesa e lojtarëve të Euroleague do të shtyhet për në 15 gusht dhe sportistët do të përfitojnë 85% të pagës së tyre nëse turneu do të rifillojë dhe 80% të saj nëse ai do të anulohet për shkak të coronavirusuit. Kjo është marrëveshja e nënshkruar mes klubeve të EuroLeagues në basketboll për meshkuj  dhe ELPA,

Vazhdoni leximin →