Po behet mode; edhe ‘Podium girls’ të Turit të Francës do eliminohen?

Pas Formula 1, është Turi i Francës në çiklizëm kompeticiooni që duket se do të humbasë imazhin e vajzave bukuroshe. Kompania që mundëson organizimin e këtij komperticioni, A.S.O po mendon që të largojë ato që konsiderohen Miss-e ose podium girls dhe që në fund të çdo etape japin  çmimet për çiklistët fitues. Mësohet se ky plan do të nisë të zbatohet që në edicionin e këtij viti të Turit të Francës, ndërkohë që mendohet se e njëjta gjë mund të ndoishë edhe në xhiron e Spanjës e aktivitete të tjera çiklistike

‘Drejtuesit e Turit të Francës janë të ndërgjeshmëm për ndjeshmërinë e temës në lidhje me imazhin femëror, por nuk është marrë asnjë vendim përsa i përket Vajzave të Podiumit-tha një zëdhënësi i A.S.O për versionin francez të Huffington Post.

sfidanti.al