Evazioni fiskal, Sançez pakt me organet tatimore spanjolle.

Aleksis Sançes arrin paktin me organet tatimore spanjolle per te evituar denimin me 16 muaj burg per evazionin fiskal te kryer ne 2012 dhe 2013 kur aktivizohej me Barcelonen. Sulmuesi kilian pranoi mashtrimin e bere me te drejtat e imazhir duke shkaktuar evazionin fiskal prej 1 milione Eurosh.

Sançez beri deklaraten e tij ne gjykate me ane te nje videokonference ku pranoi qe kishte kryer kete krim financiar per te arritur me pas edhe marreveshjen me Prokurorine dhe organet fiskale duke prqnuar dy denimet e tij prej 8 muajsh burg, denime qe do te aplikohen nese Sançez kryen serish evazion fiskal ne 2 vitet e fundit.

Sfidanti.al