“Golden State” refuzon pritjen në Shtëpinë e Bardhë nga Donald Trampi!

Ekipi “Golden State”, kampion i ri i NBA-së amerikane, që mundi 4-1, në finalen e Konferencave Perëndimore dhe Lindore të SHBA-së, “Kavaliersat e Klivlendit”, ka marrë njëzëri vendimin që të mos marrë pjesë në pritjen tradicionale në Shtëpinë e Bardhë nga presidenti i SHBA-së, Donald Tramp. Për ekipin kampion të ri të NBA-së, tradicionalisht, jepet

Vazhdoni leximin →