Përse pas ndeshjes “dasmë”? Përse-të e javes.

– Përse presidenti Duka, në intervistën e fundit në ekran, ka bërë një autogol cilësor me përqindjet e ndeshjeve të trukura nga Skënderbeu? – Sepse ka habitur hesapi i tij se Skënderbeu, në 90 përqind të ndeshjeve që ka luajtur nuk ka trukuar rezultatin, dhe i ka shpëtuar 10 përqindshi ..që është i frikshëm nëse

Vazhdoni leximin →

Përse u prish autobuzi i De Biazit? Përse-të e javes

– Përse trajneri De Biazi pa fijen e drojes ka thënë se përballë Spanjës do të vendosim autobusin para portës, por edhe pa…rrota? -Sepse De Biazi, që është një mjeshtër për të parkuar autobusin, fundja vjen nga atdheu i katanaçes, dhe ka frikë nga një humbje me përmasa… -Përse futbollistët e Kombëtares, kanë “befasuar” presidentin Duka

Vazhdoni leximin →