Më i mirë si playmaker: Stef Këri apo Mexhik Xhonson?

Kur flet Majkell Xhordan, do të thotë se diçka nuk është duke shkuar në rregull.  Xhordan nuk është tipi i baskbetbollistit që  ka dëshirë të bëj debat  kur “NBA hap petkat”. Kohët e fundit, është hapur një debat se cili mes Stef Kërit dhe Mexhik Xhonsonit është playmakeri më i mirë në të gjithë kohët. 

Vazhdoni leximin →