Gjimnastet kundër trajneres së tyre “diktatore” në Gjermani!

Quhet Gabrielë Frehse, është drejtuese e një skuadre në sportin e gjimnastikës, dhe për momentin statusi i saj është “e pezulluar”. Kjo ndodhi pasi sportistet e saj në klubin e gjimnastikës në Kemnic të Gjermanisë (Chemnitz) deklaruan se trajnerja e tyre i torturonte në stërvitje, por sidomos nga ana psikologjike. Kështu thanë kampionia e botës

Vazhdoni leximin →