Kovidi bën namin në Serinë A, “sëmuret” Interi, shtyhet Torino-Sasuolo

Janë pesë raste në një klub të vetëm, dhe skuadra është vendosur në izolim. Interi u godit kur nuk e priste nga koronavirusi, dhe të infektuar janë administratori i deleguar Bepe Marota, drejtori sportiv Piero Auzilio, përgjegjësi ligjor avokati Anxhelo Kapelini, dhe drejtuesi tjetër Alesandro Antonelo. i infektuar edhe një pjesëtar i stafit teknik të

Vazhdoni leximin →