SHBA arrin finalen olimpike edhe në basketball për femra

Është kandidati kryesor për të artën, dhe bashkë me djemtë mund t’u japin amerikanëve edhe dy të arta. Flasim për ekipin e basketbollit të femrave të SHBA-së, që arriti finalen olimpike pas fitores bindëse ndaj Serbisë, 79-59. Vajzat amerikane nuk e diskutuan fitoren përballë ballkanaseve, që gjithsesi ruajtën nderin e vendit të tyre pasi skuadra

Vazhdoni leximin →