Starti i Formula 1? Ndoshta me 2 gara në Austri

Formula 1 shpreson që të nisë më në fund sezonin me 2 gara të Austrisë. Edhe pse 10 garat e para të këtij kampionati janë anuluar apo shtyrë për shkak të pandemisë coronavirus, data e fillimit të botërorit është parashikuar 5 korriku në Austri, ndërkohë që kalendari parashikohet që të ketë 15-18 gara. Është kjo

Vazhdoni leximin →

F1, Penalizimet para nisjes, Ross Braun kërkon anulimin e tyre

Penalizimet ndaj pilotëve me pozicione përpara garave të Formula 1  për shkak të provblemeve mekanike në makinat e tyre do të ishte mirë të anuloheshin. Kjo është ajo që ka deklaruar Ross Brawn në një intervistë për portalin motorsport.com. Sipas tij ky sistem tashmë ka dalë jashtë kontrollit dhe tiofozëve nuk po u pëlqen aspak.

Vazhdoni leximin →