Euro 2020, eventi drejt ndeshjeve me tifozë në stadiume

Qytetet e përcaktuara për të pritur Euro 2020 kanë vendosur që të hapin dyert për tifozët në stadium gjatë këtij evenimenti. Tashmë në UEFA po dërgohen me radhë njoftimet për lejet e marra nga qeveritë respektive për të lejuar praninë e publikut në stadium. Italia dhe Holanda ishin dy prej vendeve që bënë të ditur

Vazhdoni leximin →

60 vjetori i UEFA, Euro 2020 nis nga Roma

Roma do të jetë qyteti që do të hapë Evropianin e futbollit të vitit 2020 që do të luhet në 12 qytete të ndryshme. Ky është vendimi i marrë nga UEFA në mbledhjen e saj të mbajtur në Nion me kryeqytetin italian që do të presë ndeshjen e parë . Përsa iu përket qyteteve të

Vazhdoni leximin →