Hamilton ‘Mbreti Mida’ i rrjeteve sociale; një postim i tij vlen 58 mijë Euro

Sa vlejnë ndjekësit në Instagram  të pilotëve të Formula 1? Kësaj pyetje i përgjigjet portal anglez TopRatedCasinos.co.uk që ka përpiluar një klasifikim me vlerën e mundshme të cdo postimi të sponsorizuar të  kampionëve të kategorisë më të lartë të garave automobilistike në bazë të numrit të ndjekësve të tyre në rrjetin e njohur social. Nga

Vazhdoni leximin →

Sa kushton një postim i Cristiano Ronaldo në Instagram?

Cristiano Ronaldo ka 106 milionë ndjekës në Instagram dhe di shumë mirë sesi të përfitojë. Agjencia britanike Hopper ka bërë të ditur se portugezi fiton 352 mijë Euro për cdo postim të tij në këtë rrjet social dhe është i treti në klasifikimin e Pasanikëve të Instagramit. Përpara tij në këtë renditje të vecantë ndodhen

Vazhdoni leximin →