Montela për pazarin fantastik dhe ambiciet e Milanit

Trajneri i Milanit, Vinçenco Montela, është mëse i kënaqur nga politika e transferimeve që ka realizuar, gjatë kësaj vete, klubi “rosoner”, por, ndërkohë, ai është edhe i ndërgjegjshëm për përgjegjësinë e madhe që ai mban. Kryesia e re e Milanit ka bërë një “remont” të plotë, me synimin që ta kthejë ekipin në rrugët e

Vazhdoni leximin →