NBA, Antetokumbo e tregoi veten kampion në momentin-kyç

Miluoki Baks arriti fitoren e parë në serinë finale të NBA që prej 40 vjetësh, dhe kapiteni ishte në rolin që pritej prej tij. Janis Antetokumbo shkëlqeu në suksesin 120-100 ndaj Feniksit, që shkurtoi diferencën në fitore në 1-2. Antetokumbo shënoi 41 pikë në 37’40”, kapi 13 topa në tabela dhe shërbeu 6 asiste. Jo

Vazhdoni leximin →