Doping per Nasri, por vetem 6 muaj pezullim

Samir Nasri ia hedh paq per çeshtjen e dopingut. Mesfushori francez qe kishte bere autotransfuzion per arsye mjekesore kur ishte pjese e Sevijas, u denua nga UEFA vetem me 6 muaj pezullim, nderkohe qe rrezikonte nje denim me perjashtim 4 vjeçar. Praktika e autotransfuzionit eshte e ndaluar nga rregullorja dhe per kete arsye Nasri u

Vazhdoni leximin →