Kristiano Ronaldo dhe Murinjo bashkë në ekipin e ..”burgut”

Gazeta “El Confidencial” ka siguruar disa të dhëna befasuese lidhur me futbollistin e famshëm të Realit të Madridit, Kristiano Ronaldo. Në botën e futbollit, gjeti jehonë informacioni se Ronaldo ka shfrytëzuar sistemin e taksave në Irlandë që të përvetësojë më shumë para nga kompania shumëkombëshe, me të cilën kishte bërë shkuesi. Dokumentet që ka botuar

Vazhdoni leximin →