Pasojat e Superligës, 70 000 fanela shiten për … 2 paundë stërlina copa!

Biznesi është biznes, dhe fiton më shumë ai që parashikon të ardhmen qoftë edhe duke rrezikuar. Një kompani shitjesh me pakicë në Britaninë e Madhe, “Hulsejl Klirëns UK” (Ëholesale Clearance UK), që merret me veshje sportive, kishte vënë bast se Superliga Europiane do të kishte sukses dhe kishte porositur fanelat e skuadrave pjesëmarrëse. Pasi projekti

Vazhdoni leximin →