Golat e arbitrave që dolën nga lista e zezë e Dukës

Të gjithë e mbajnë mend fundin e sezonit të vjetshëm, kur presidenti i FSHF-së hartoi një listë me emra arbitrash të padëshiruar dhe gjithçka u bë jo në bazë të aftësive profesionale, por sepse disa prej tyre po i dilnin jashtë kontrollit. Ndërsa në fund, pothuajse të gjithë u rehabilituan, përveç njërit, Lorenc Jeminit. Ky

Vazhdoni leximin →