Fanela e klubit amator skocez i çmend fare tifozët!

Po flasim për një ekip të ligës amatore të vendit të vogël që është pjesë e Britanisë së Madh. Njukrejgholl Leith Viktoria (Newcraighall Leith Victoria) luan në kampionatet e ulëta të Skocisë, por gjithsesi e ka siguruar një kontratë sponsorizimi për fanelën. Kontrata është bërë me kompaninë e njohur “Tennent’s” dhe klubi nga Edinburgu bëri

Vazhdoni leximin →